Ontdek dit seizoen Canada Goose collectie en Shop Online vandaag!

Wanneer uw passie luider dan ongewenste weersomstandigheden spreekt, is duurzaam en betrouwbaar versnelling een must. Voor de ruige adrenaline junkies die niet laat gail winden en sub-zero temperaturen houden ze van het bereiken van de grillige pieken op hun bestemming bergtop, dames canada goose JAS, winterjas dames 2017, de collectie Canada Goose alpinisme is waardig van het avontuur. Presentatie van de technische kenmerken en nauwkeurige ontwerpen, canada goose bodywarmer dames, Canada Goose is geen onbekende voor perfectie en prestaties.

Dames winterjassen Sale van 2017/2018 – Vind jouw dames winterjas Outlet!

Deze winter, beginnen aan de wildste avonturen met het vertrouwen dat je spullen niet alleen goed presteren, maar Verbeter uw algehele ervaring dankzij de zorgvuldige vakmanschap en toewijding achter elk product met de Canadese gans Winterwandelen en alpinisme collectie.

Canada Goose Dames MYSTIQUE PARKA – Navy

Canada Goose Dames MYSTIQUE PARKA – Navy

De Canada Goose alpinisme en bergbeklimmen collectie bestaat meestal uit verschillende versies van hun Alpha producten hoewel er een paar andere stijlen beschikbaar ook. canada goose jas sale. Alpha producten demonstreren het zelfde nauwkeurige vakmanschap blijkt in elk Canada Goose product gemaakt. Of u kiest om te dragen een jas van Alpha SV of kunt u voor de Alpha SL-broek kiezen, is deze collectie ontworpen om uit te voeren op zijn best in ruwe ruig terrein ongeacht de voorwaarden.

Voor degenen die dit is hun eerste keer winkelen voor Canada Goose, is er een gemakkelijke manier te begrijpen de betekenis van de letter in de productnaam van elke, bijvoorbeeld, de FL of de AR. canada goose sale. Voor meer informatie over hoe Canada Goose hun producten, winterjas dames 2017, Controleer de uiteenzette classificeert artikelen de Canada Goose kleding Naming Scheme hier.

Waterdichte bovenkleding is een noodzakelijke essentieel voor elke garderobe ongeacht het seizoen of de stijl van de drager. Of u nu een kast vol met waterdichte kleding of u vertrouwen op dat ene klassieke regenjas die u heeft gekregen via de zwaarste douches, zijn er een verscheidenheid van waterdichte stoffen en membranen die zeker is om de baan gedaan te krijgen.

canada goose elrose parka black label

canada goose elrose parka black label

While Black Label® is uitgegroeid tot de meest populaire en bekende, anderen, zoals Dry.Q™ en Bodywarmer zijn ook heel gebruikelijk. Enkele waterdichte stoffen en membranen zijn specifiek voor bepaalde merken, terwijl anderen, zoals Black Label®, canada goose jas sale, worden gebruikt door een verscheidenheid van merken voor zowel mode bovenkleding en technische bovenkleding. Dry.Vent™, in het bijzonder wordt meestal gebruikt in The North Face producten.

Wat is de Canada Goose Black Label Bodywarmer?

Bodywarmer, die was bekend als HyVent™ in het verleden, is een stof die is ontworpen om niet alleen winddicht en ademend maar volledig waterdicht. canada goose jas dames. Deze stof is uitgerust met een behandeling van de DWR gelegen aan de buitenzijde stof waardoor waterdruppels te vormen en worden afgeweerd van het oppervlak van het weefsel dat de drager droog te houden.

Deze Bodywarmer stoffen kunnen worden gevonden in een verscheidenheid van producten en zullen variëren in verschillende gewichten, texturen en prestatiekenmerken. canada goose bodywarmer. Van bovenkleding en kleding tot accessoires, zal Bodywarmer worden gebrandmerkt op alle items die volledig gelaste, waterdicht en ademend zijn.

Verschillende soorten Bodywarmer

Zoals de verschillende niveaus van een regenjas is Bodywarmer ook beschikbaar in 2.5L, 2L en 3L stoffen. Elk niveau van Bodywarmer zal worden ontworpen voor een bepaald soort product en voldoen aan de prestatie-eisen van de gebruiker.

Laat een reactie achter